Filmgalleri på Magic's och min tid ihop:

 

Magic 2001 - 2010

Det finns en väldigt lång historia om hur jag träffade min drömhäst, Magic men den väljer jag att spara för mig själv, istället vill jag med denna sida hedra minnet av min allra bästa vän! Tillsammans tog vi oss från LC till att vara kvalade för att få starta i MsvA under 2010.

Urdrag ur min blogg 2010-01-09; Ikväll blev Magges sista kväll i hagen. Han ådrog sig en fraktur på höger framben då han halkat omkull mycket olyckligt. Magic somnade in lungt och stilla och sörjs omåttligt av mig och hela min familj. Tack vare alla fantastiska och ljusa minnen jag har från de 5 år vi fick tillsammans så ska jag tillsammans med Romance komma vidare. "Lillebror-Ove" och jag ska fortsätta att göra mina tränare och Stall Märtatorp stolta även om det just nu känns mycket tungt.

Mardrömmen som inte fick hända hände alltså min vackra Magic.

Magic var en väldigt speciell häst som berörde väligt många, även de som knappt kände honom. Han lärde mig otroligt mycket och gjorde mig till en väldigt mycket bättre ryttare, han gick tålmodigt i skogen som värsta ridskolehästen när pappa eller Patrik red, han kunde stå i all oändlighet med hovlslagare Ingela Ögrens hovslagaradepter, alltid med ett oändligt lugn och tålamod.

Han är nog den enda häst jag känner som medverkat i olika tv-program, b la som vinjetthäst för Stjärnorna på Slottet, men även tillsammans med mig under Bonde Söker Fru.

Men det han framförallt har lärt oss alla är att bli bättre människor och för det är vi honom evigt tacksam! Du finns för alltid i våra hjärtan och minne!