Kontakta mig!

 

Det går bra att kontakta mig på min mejl magda@magge.nu så svarar jag så fort jag kan!

Frågor och svar!
Har fått endel frågor av er läsare och tänkte därför passa på att svara på dem! Har du fler frågor, skicka dem till min mejl magda@magge.nu!

Tar du emot hästar för träning? Eftersom jag inte har något eget stall är det beroende på hur det finns plats i stallet där jag hyr in mig. För tillfället är det fullt! Bor du i närområdet och önskar ridhjälp kan du höra av dig till mig! Under sommaren, då våra hästar är på bete kan jag erbjuda uppstallning och ridhjälp. Det kan t ex vara om du ska bort på semester. Tveka inte att höra av dig!

Vågar du ha Ove ute i hage tillsammans med andra hästar, med tanke på vad som hände Magic? Absolut! Det är mycket viktigt att komma ihåg att det som hände Magge var en olyckshändelse. Om så Magge hade haft hockeyskydd på sig hade det inte hjälpt, och det hade kunnat hända även om han gick ensam. Just nu går Ove tillsammans med 2 andra hästar. Jag brukar ha Romance lindad runt om för det mesta då detta skyddar från onödiga småsår! Dessutom ser jag till att han under vintern har broddar runt om samt snösulor för bästa grepp.

Hur mycket rider du i ridhus? Jag rider för det mesta ute, men då det är som kallast och när jag tränar för någon åker jag till ridhus. Jag har abbonemang på THF, SRK och Stall Säter, Alnö. Slår man ut det rider jag kanske 1 dag/vecka i ridhus.

Vad äter Ove och hur mycket? Ove går på fri tillgång på hösilage ute. Han är nu ute ca 15 timmar per dag. Inne äter får han 1-2 kg torrhö och vitaminer och mineraler, lite betfor och vetekli samt ½mått korn. Sommartid går han ute dygnet runt.