Mina hästar:

Romance är en valack född 2005. Han är e. Rubinrot u. Vermonthea - Vermonth. "Oves" fullständiga stamtavla.
Romance är ett svenskt halvblod. Han är uppfödd av Stall Mästatorp, Svalöv. Utbildningsnivå MsvB dressyr. Ove har en egen sida HÄR.

Magic Florentina (56) är ett sto född 2011. Hon är e. Florencio I u. Vermonthrixa - Vermonth. "Tinas" fullständiga stamtavla.
Magic Florentina är ett svenskt halvblod. Uppfödare är Stall Mästatorp, Svalöv. Det är en helsyster till Florencia som stod hos mig för inridning!

Hästar i träning:

Santea (56) är ett sto född 2008. Hon är e. Santana u. Vermonthea - Vermonth. Santea är ett svenskt halvblod. "Sannas" fullständiga stamtavla. Uppfödd och ägs av Stall Mästatorp, Svalöv. Det är alltså en halvsyster till min Ove! Hon står hos mig för att tävlas och vidareutbildning!

Tidigare hästar:

Florencia (56) är ett sto född 2009. Hon är e. Florencio I u. Vermonthrixa - Vermonth. "Cias" fullständiga stamtavla. Florencia är ett svenskt halvblod.
Hon ägs och är uppfödd av Stall Mästatorp, Svalöv. Stod hos mig okt 2011-maj2012 för inridning samt matchning inför 3-årstestet 2012.
Cia har en egen sida HÄR.

Magic var en valack född 2001. Gigolo u. Mazuma - Maraton. Magge var ett svenskt halvblod. Jag köpte honom i september 2005 då han var 4 år. Uppfödare är Stall Märtatorp, Svalöv. Den 9/1 2010 hände det som inte får hända och Magic lämnade oss allt för tidigt! Han har fått en egen sida HÄR.

Mygel är en valack född 1995. Han är e. Koliber u. Mikada-Mikon. Han är ett arabiskt fullblod. Myggan mäter 145 cm och är därmed en d-ponny. Han ägs nu mer av Sofie Ohlsson Svedin.